Genieten

Onze dochters willen altijd alleen maar laarsjes aan | Mijn leven als mama

  • By
  • 13 november 2019
  • Sticky
Bergstein laarsjes - Maudgeniet.nl

Eerst dacht ik nog dat het een fase van Fenne was.. Maar ondertussen zijn we denk ik zo’n twee jaar verder en is er nog niks veranderd. Sterker nog: haar zusje heeft het ook helemaal overgenomen. Onze meisjes willen altijd alleen maar laarsjes aan! Geen fashionable schoenen laarsjes, maar gewoon echte regenlaarsjes!

Voor elk seizoen: regenlaarsjes

Eerst dacht ik dat het kwam omdat we in de herfst extra vaak naar buiten gaan. We gaan regelmatig op zoek naar herfst schatten en kabouters, maar zeer zeker ook om uit te razen. Als het buiten stormachtig is of wordt, lijken onze meisjes dat ook te zijn.. Dan zit er vaak niks anders op om met z’n allen naar buiten te gaan en uit te razen. Toen kwam de winter.. Laarsjes: handig in de sneeuw en met nat weer! Maar ook in de lente, de zomer.. Altijd wil Fenne haar stoere regenlaarsjes aan. Ondertussen heeft ze al meerdere paren versleten en de liefde voor laarsjes lijkt voorlopig nog lang niet over te gaan. Of het nou 35 ºC of -10 ºC is: regenlaarsjes kunnen altijd!

 

Voor elke gelegenheid: regenlaarsjes

Niet alleen als we naar het bos gaan, wil ze de laarsjes graag aan. Bedenk een gelegenheid en Madame doet het liefste haar regenlaarzen aan. Misschien omdat het makkelijker is om aan te trekken, misschien omdat ze nu knalroze regenlaarsjes heeft, misschien omdat ze wat zwaarder lopen en daardoor lekkerder zitten.. Of misschien gewoon omdat de regenlaarsjes zo tof zijn! Ik heb werkelijk waar geen idee..

Gaan we boodschappen doen? Laarsjes aan! Even naar de bibliotheek? Laarsjes aan! Naar het bos? Laarsjes aan! Een weekendje weg? Ja hoor, de laarsjes worden ook ingepakt! Even met haar pop wandelen? Laarsjes aan! Kleuren in het hoekje van de keuken? Geen idee waarom.. Maar jup, laarsjes aan!

Regenlaarsjes aan - Maudgeniet.nl

Gonnie en haar vriendjes

Kennen jullie de boekjes van Gonnie & haar vriendjes? Ik grap wel eens dat Fenne en Saar onze Gonnie & Gijsje zijn. Gonnie met haar knalrode laarsjes en Gijsje met zijn knalblauwe laarsjes. Alleen is het bij ons op dit moment Fenne en Saar met de knalroze laarsjes. 😉

Fenne heeft nog meer voorkeur voor de regenlaarsjes dan Saar. Als het aan Fenne ligt, heeft ze elke dag haar regenlaarsjes aan! Ik vind het zelf alleen maar heerlijk dat ze zo graag hun regenlaarsjes aan hebben. En als ik zie hoe ze op de regenlaarsjes lopen, dan snap ik het helemaal.. Ze bewegen zo lekker mee en ze zien er enorm soepel uit. Wij hebben vrijwel altijd de regenlaarsjes van Bergstein.. Een keer maakte ik de fout om ze ergens anders te kopen; ik geloof bij de Hema.. Guess what!? Die wilden ze allebei helemaal niet aan hebben!

Gelukkig heeft Bergstein heel veel verschillende regenlaarsjes. In echt alle kleuren van de regenboog, maar ook in verschillende varianten. Voor de zomer, de herfst en zeer zeker ook voor de winter. Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid.. Regenlaarsjes! 😉 Meer informatie over de fijne regenlaarsjes van Bergstein vind je op hun website!

Hebben jouw kindjes ook zo graag regenlaarsjes aan?

No Comments
Leave a Reply