Disclaimer

Beeldmateriaal
Op Maudgeniet.nl maak ik vrijwel altijd gebruik van mijn eigen beelden. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit altijd vermeld en plaats ik altijd de bron erbij. Het overnemen (zonder toestemmen én vermelding) van mijn beeldmateriaal én teksten is niet toegestaan! Wil je een van mijn beelden gebruiken? Stuur me dan even een mailtje!

Affiliate links
Sommige artikelen bevatten naast gewone (externe) links ook een paar affiliate links. Wanneer jij op zo’n link klikt en iets op de desbetreffende website (bv. Bol.com) bestelt, ontvang ik daarvoor een klein bedrag. Jij als bezoeker/besteller betaalt daar niks extra’s voor en hebt het helemaal niet door. Eigenlijk komt het er op neer dat ik door de desbetreffende website word beloond, omdat ik iemand heb doorverwezen.

Samenwerkingen
Sommige artikelen schrijf ik naar aanleiding van een samenwerking. Dit houdt in dat ik een vergoeding (bijvoorbeeld een product) ontvang om te schrijven over een product, dienst of bedrijf. Ondanks dat ik een vergoeding krijg voor deze artikelen, weerhoudt het mij niet om mijn eigen mening te geven. Je leest dus altijd mijn persoonlijke mening. Daarnaast ga ik geen samenwerkingen aan die niet passen bij mij en/of Maudgeniet.nl. Wanneer het om een samenwerking gaat, staat dit altijd vermeld in het desbetreffende artikel. Dit kan door een zin onder het artikel en/of door de tag ‘samenwerking’.

Privacy Fenne en Saar
Fenne en Saar kiezen er allebei niet voor dat hun moeder blogt. Hoewel ik het liefste alles met jullie zou delen over deze twee knappe meiden, daarbij wil ik natuurlijk ook heel graag pronken met deze twee. Maar ik vind hun privacy toch net wat belangrijker. Daarom vertel ik hier geen ‘persoonlijke dingen’ (zeker niet dingen die op puber-leeftijd schamend kunnen zijn 😉 ) en vind je vooral veel foto’s van hen die van de zij- of achterkant genomen zijn. 

Comments are closed.