Dagje uit

VLOG: Een dagje naar de Julianatoren tijdens de Jul & Julia Zomerweken

  • By
  • 25 juli 2019
  • Sticky
Julianatoren - Maudgeniet.nl

De zomervakantie is natuurlijk dé tijd van het jaar om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Veel gezinnen gaan op vakantie, regelmatig naar het zwembad of juist een leuk dagje uit naar een dierentuin of pretpark.. Ik ging met Fenne en mijn zusje naar De Julianatoren, want dit pretpark is zó leuk voor peuters en kleuters!

Lees ook: Speeltip – De Julianatoren is ontzettend leuk voor peuters!

Een dagje naar de Julianatoren!

De Julianatoren is wat mij betreft het perfecte pretpark voor peuters en kleuters. Het pretpark is niet heel groot, maar daarentegen heel overzichtelijk. Er zijn veel leuke attracties voor verschillende leeftijden: een (mini) achtbaan, golvende glijbanen, helicoptertjes, trampolines of het schommelschip. Er is veel keuze in de attracties (maar liefst 60 stuks) en voor iedereen zit er wat leuks bij. Extra pluspunt: in heel veel attracties mogen de volwassenen ook mee. Ideaal voor de kindjes die sommige dingen nog een beetje spannend vinden (zoals Fenne, haha!).

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren

In de zomervakantie (2019) worden er leuke activiteiten georganiseerd bij de Julianatoren. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken kun je in dit pretpark pas echt vakantievieren. In een toffe theatershow (zie vlog!) nemen Jul en Julia je mee op wereldreis, je kunt limbodansen met Meneer Kaasgaaf en met en met Mevrouw Suikerspin dansen tijdens de Mexicaanse Dansshow! Alle shows worden meerdere keren per dag gegeven en bij de ingang krijg je een handig boekje bij met een overzicht van deze toffe shows.

Tijdens de Jul & Julia Zomerweken zijn er ook speciale zomeravonden, namelijk op 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus. Het park is dan tot 20.00 uur geopend, waardoor je extra lang kunt genieten van jouw dagje uit naar de Julianatoren! Iedere zomeravond heeft een ander thema met bijpassende shows.

Meer informatie over Julianatoren

Je vindt Julianatoren aan de Amersfoortseweg 35 in Apeldoorn. Voor actuele openingstijden en toegangsprijzen check je natuurlijk even de website!

Julianatoren - Maudgeniet.nl

Wij waren hier op uitnodiging van de Julianatoren. Je leest hier uitsluitend alleen onze eigen mening. 

No Comments
Leave a Reply