Dagje uit Spelen

Speeltip: de Julianatoren is ontzettend leuk voor peuters!

  • By
  • 31 juli 2018
  • Sticky
Julianatoren / Maudgeniet.nl

Afgelopen weekend was het groot feest voor Fenne. Want samen met Midas was zij uitgenodigd om naar de Julianatoren te gaan. En laten de mama’s dat nou helemaal niet erg vinden, we hebben zo’n leuke dag gehad met Stephanie (van Wolferien.com) en Midas!

Voor mij voelde dit uitje een klein beetje als jeugdsentiment, want als kind ben ik hier natuurlijk ook geweest – meerdere keren zelfs. Ik dacht dan ook dat het een enorm groot pretpark is, maar dit valt heel erg mee. Ik vond het juist heel compact en daardoor lekker overzichtelijk. Ideaal als je een dagje weg bent met twee peuters!

Midas en Fenne
Midas en Fenne waren zo ontzettend leuk samen. Het was nog maar de tweede keer dat ze elkaar in real life zagen, maar het leek alsof het nooit anders is geweest. Dikke vriendjes die twee! Samen besloten ze in welke attracties ze wilden, om de beurt mochten ze kiezen en alles ging in goed overleg. Af en toe een handje of een knuffel geven was de normaalste zaak van de wereld. En zoals Stephanie al vermeldde op haar blog: ze hebben zo’n beetje dezelfde interesses en hetzelfde ritme qua eten, toiletteren en slapen. Ideaal!

Julianatoren / Maudgeniet.nl

Julianatoren
Als je het mij vraagt is Julianatoren echt het ideale pretpark voor een dagje weg met een peuter. Ik gaf al aan dat het park compact is en daardoor juist heel overzichtelijk. Als de peuters weglopen (of even ergens anders gaan kijken) vind je ze echt zo weer terug, wij kunnen het weten! Als wij een dagje weg gaan wil Fenne nog regelmatig in de buggy zitten. Maar doordat de attracties allemaal dicht bij elkaar zitten, was dat deze keer echt niet nodig.

De attracties bij Julianatoren zijn er in allerlei soorten en maten. Van grote golvende glijbanen met matjes en schommels tot een Safaribaan en de Dino’s Tour. Wil je het liever wat spannender? Dat kan natuurlijk door een ritje te nemen in Jul’s Rollerskates of de Springende Piraat! Een extra pluspunt is dat in bijna iedere attractie wel een ouder mee kan. In het begin vindt Fenne de attracties vaak nog wat spannend en dan is het natuurlijk extra fijn als mama ook mee mag. Gelukkig was dit later niet meer nodig, zodat Stephanie en ik lekker konden bijkletsen!

Julianatoren / Maudgeniet.nl

Jul & Julia Zomerweken
Bij Julianatoren worden regelmatig leuke shows gegeven. Je kunt de hele zomer terecht bij ‘Jul & Julia Zomerweken’ met heel veel leuke extra’s. Iedere dag maken Jul & Julia meerdere keren een ‘Reis om de wereld’ en gaan ze naar verschillende verre landen. Deze show kun je dagelijks bekijken om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Maar er is meer! Want je kunt ook limbodansen met Meneer Kaasgaaf of meedoen aan de Mexicaanse Dansshow met Mevrouw Suikerspin. Tot en met 31 augustus kun je bij Julianatoren dus op en top vakantie vieren.

Praktische informatie
Je vindt Julianatoren aan de Amersfoortseweg 35 in Apeldoorn. Voor actuele openingstijden en toegangsprijzen check je natuurlijk even de website!

 

No Comments
Leave a Reply