België Dagje uit

Speeltip: Plopsaland De Panne in België met een peuter en een dreumes (+ vlog!)

  • By
  • 20 september 2018
  • Sticky
Plopsaland De Panne - Maudgeniet.nl

Tijdens onze vakantie in Oostende zaten we heel dichtbij Plopsaland, het was nog geen half uurtje rijden.. Met een hyperactieve peuter én dreumes kun je je natuurlijk wel voorstellen dat een bezoekje aan Plopsaland De Panne niet mocht ontbreken!

Wij hadden echt de hele week mooi weer. Maar net tijdens die ene dag dat Plopsaland De Panne op de planning stond, regende het de hele dag! Van die vieze motregen waar je eigenlijk heel erg nat van wordt. Maar dat mocht de pret niet drukken en we besloten om gewoon te gaan en enorm te genieten van onze dag. Want waaauuw, wat is Plopsaland leuk!

Eerder dit jaar gingen we naar Plopsa Indoor in Coevorden, dit vonden we enorm leuk en het heeft toen heel veel indruk gemaakt op Fenne. Alleen was Fenne toen nog nét iets te klein om in de meeste attracties te kunnen.  Nu is ze een paar centimeter gegroeid en tijdens ons dagje uit naar Plopsaland De Panne mocht ze bijna overal in: of alleen of onder begeleiding. Dit maakte het natuurlijk nog leuker en indrukwekkender voor haar.

Plopsaland De Panne met een peuter en een dreumes

We zijn er ‘s morgens al om 10.00 uur en Bumba, Babilu en Wicky de Viking staan ons al op te wachten. In tegenstelling tot de vorige keer durfde Fenne nu wél een handje te geven (yes!). We krijgen bij de ingang een plattegrond mee en het valt me meteen op dat het park veel groter is dan ik had gedacht. Aan het einde van de dag komen we er zelfs achter dat we een heel gedeelte nog niet eens gehad hebben!

We zijn er op een woensdag terwijl de scholen alweer begonnen zijn en dat zorgt er voor dat het lekker rustig is in het park. We hoeven bijna nergens in de rij te staan (of maar heel kort) en in de leukste attracties wil Fenne zelfs twee keer. Dikke prima, want we hebben de hele dag de tijd en we hoeven dus geen uren in de rij te staan! Ik maakte een filmpje van onze gezellige dag, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal te doen is. Uiteraard inclusief super sexy Twents accent!

Bekijk hier mijn vlog over Plopsaland De Panne

Leuk voor iedereen!

Zoals je kunt zien hebben wij een ontzettend leuke dag gehad en is er zelfs voor onze ini mini Saar van alles te doen bij Plopsaland. Even in de ballenbak, van de mini glijbaan of in de draaimolen. We gaan zelfs nog met z’n viertjes naar ‘Het Bos van Plop’. Met een bootje varen we door het bos van Kabouter Plop waar honderden kleine kaboutertjes hartstikke druk zijn, zo leuk! De papa’s en mama’s kunnen in vrijwel alle attracties mee en om de beurt gaan we met Fenne mee, wat een leuke dag! Tussen de attracties door eten we wat of duiken we de winkeltjes in.

In een van de winkeltjes pakt Saar nog even heel sneaky een knuffel van Kabouter Plop en deze krijgen we op dat moment bijna niet uit haar handen. En als we de knuffel dan eindelijk hebben afgepakt, zet ze het op een krijsen. Vooruit.. Saar mag een Kabouter Plop knuffel (waar ze thuis nog heel veel mee speelt en knuffelt, te schattig!). Wanneer we nog maar net in het park zijn, ziet Fenne een microfoon van K3 en daar blijft ze het de hele dag over hebben. Vooruit.. Als Saar een knuffel mag, dan mag Fenne een echte K3-microfoon. Blij dat ze er allebei mee zijn!

Wij hebben er een ontzettend leuke dag gehad en nu we weer thuis zijn heeft Fenne het er nog regelmatig over. De favoriete attracties? Ze kan bijna niet kiezen! Maar de K3-auto’s waren heel leuk, het Kabouter Plop bos, de hoge glijbaan, de eendjes en ze blijft maar opnoemen.. 😉

Praktische informatie over Plopsaland De Panne

Je vindt Plopsaland De Panne aan De Pannelaan 68 in De Panne (Adinkerke). De entreeprijs is, net als de toegang tot de attracties, gebaseerd op de lengte. Kinderen tot 85 cm zijn gratis, tussen de 85 cm en 100 cm is de entreeprijs € 10,99 en voor iedereen boven de 100 cm is de entreeprijs € 36,50. Parkeren kost € 10,00. Meer informatie en actuele prijzen en openingstijden vind je op de website van Plopsaland.

Plopsaland De Panne - Maudgeniet.nl

Wij waren hier op uitnodiging van Plopsaland. Uiteraard lees je hier zoals altijd alleen mijn eigen mening en ervaringen. Ik zal nooit een artikel schrijven over iets waar ik niet achter sta. Meer informatie over samenwerkingen vind je in mijn disclaimer.

No Comments
Leave a Reply