Dagje uit Duitsland

Kasteel Bad Bentheim in foto’s

  • By
  • 28 april 2016
  • Sticky
Kasteel Bad Bentheim

Onlangs startte ik met een cursus fotografie om alle basisprincipes van mijn spiegelreflexcamera te snappen. Tijdens de praktijkdag van de cursus gingen we naar het Kasteel van Bad Bentheim. Bad Bentheim is een erg leuk en schattig plaatsje in Duitsland en voor ons lekker dichtbij. Een perfecte locatie om foto’s te maken.

Bad Bentheim

Kasteel Bad Bentheim

Het weer was enorm wisselend, wat er voor zorgde dat wij goed konden oefenen met de verschillende instellingen. Had ik net mijn instellingen voor het felle zonlicht goed staan, kwam er een enorm donkere lucht aan en kon alles weer op de kop. Ik moest iedere keer schakelen en raakte helemaal in de war. Uiteindelijk zijn er nog hele mooie foto’s uit gekomen! Ik ben natuurlijk nog lang geen topfotografe 😉 Maar het begint er al aardig op te lijken. En ook niet onbelangrijk.. Ik vind het enorm leuk om te doen!

Kasteel Bad Bentheim

Kasteel Bad Bentheim

Kasteel Bad Bentheim

Kasteel Bad Bentheim

Kasteel Bad Bentheim

Het kasteel Bad Bentheim is een middeleeuws kasteel en is gebouwd van allemaal zandsteenblokken. Een leuk feitje: het kasteel, dat midden in het centrum van Bad Bentheim ligt, is nog steeds bewoond! Slechts enkele plekken zijn toegankelijk voor het publiek. Bad Bentheim is bij ons nét over de grens en nog geen 20 minuten rijden. Grote kans dat ik daar nog eens naar toe ga en dan meer van dit leuke stadje ga fotograferen! Meer informatie over Bad Bentheim?

Ben jij wel eens in het Kasteel van Bad Bentheim geweest?

 

2 Comments
  • marleen

    Jaaa, superleuk plaatsje he? Wij zijn daar eens een weekendje geweest met een uitstapje naar Osnabruck. Heel sfeervol!!

Leave a Reply