Dagje uit Genieten Hotspots

Een dagje naar de (vernieuwde) Zwaluwhoeve

 • By
 • 4 februari 2016
 • Sticky
Zwaluwhoeve

Een dagje naar de sauna is heerlijk ontspannen en voor mij het perfecte dagje uit. Een tijdje geleden mocht ik samen met een vriendinnetje de vernieuwde Zwaluwhoeve testen. Voor mij was het alweer een hele tijd geleden dat ik bij de Zwaluwhoeve was, voor mijn vriendinnetje was het zelfs de eerste keer dat ze überhaupt naar een sauna ging.

Zwaluwhoeve

De vernieuwde Zwaluwhoeve
Eerlijk is eerlijk.. De Zwaluwhoeve is één van de bekendste sauna’s van Nederland en daardoor misschien ook wel één van de drukste sauna’s van Nederland. Maar afgelopen zomer is de Zwaluwhoeve compleet vernieuwd. Het doel: meer rust en ruimte creëren voor de gasten. In de vernieuwde Zwaluwhoeve worden per dag minder gasten toegelaten dan voorheen. En dit hebben we gemerkt.. Het is er rustig en ruim en je zit niet (meer) kont-aan-kont in de verschillende sauna’s.

Zwaluwhoeve

Tijdens de verbouwing zijn er ook een aantal nieuwe sauna’s bijgekomen. Bijvoorbeeld de Rozensauna, mijn absolute favoriet, maar ook de Lavendelsauna en barrelsauna’s met verschillende fruitgeuren (appel, peer en kers). Daarnaast is het horeca-gedeelte aangepakt en aanzienlijk verbeterd. Wij hadden het arrangement Wellness & Diner. Bij dit arrangement zat een diner inbegrepen en konden we kiezen uit een pizza, salade of plate. Wij kozen allebei voor een salade. Het leuke is dat je zelf mag kiezen (tussen drie verschillende salades) wanneer op de dag je deze nuttigt. Wij kozen allebei voor de salade met carpaccio, wat heeeerlijk!

Zwaluwhoeve

Relaxen en bijkletsen
Ons dagje uit was een heerlijke dag. We genoten van de verschillende sauna’s, kruidenbaden, de scrubruimte en hottubs. De Rozensauna is mijn absolute favoriet, wat een heerlijke geur hangt daar. Maar ook waren we heel lang te vinden in het Kruidenbad en deden we mee aan één van de opgietingen. Tussendoor namen we een drankje, een hapje en kletsen we elkaar de oren van de kop af :-).

Zwaluwhoeve

De dag dat wij er waren, sneeuwde het en was het behoorlijk koud. Een dagje sauna is dan extra lekker! Wij hebben een heerlijke (en gezellige) dag gehad bij de vernieuwde Zwaluwhoeve!

Praktische informatie
Je vindt de Zwaluwhoeve aan de Zuiderzeestraatweg 108 in Hierden.
De Zwaluwhoeve is iedere dag geopend:
– Zondag t/m donderdag: van 10.00 uur tot 23.00 uur.
– Vrijdag en zaterdag: van 10.00 uur tot 24.00 uur.

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.
Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening.

De foto’s komen van www.zwaluwhoeve.nl.

2 Comments
 • Christophe Jacobs

  Heb je tip uitgetest op mijn reisblog. We hebben er ook van genoten!

  • Maud

   Hi Christophe. Ik zag het, ontzettend leuk! Maar euh.. Nederland heeft nog veel meer mooie sauna’s 😉

Leave a Reply