Dagje uit Hotspots

Wellness en relaxen bij De Kroesweffer in Vasse

  • By
  • 9 juli 2017
  • Sticky
De Kroesweffer

Ik zal het maar eerlijk toegeven: de laatste loodjes van deze zwangerschap vind ik behoorlijk zwaar. In ieder geval een stuk zwaarder dan toen ik zwanger was van Fenne. Ergens ook wel logisch natuurlijk.. Want toen ik zwanger was van Fenne kon ik in ieder geval tussendoor nog gewoon lekker chillen, maar met een drukke peuter in huis is dat toch een stukje anders. Het lijkt wel alsof Mieke van De Kroesweffer mijn zware laatste loodjes aanvoelt, want precies op het juiste moment krijg ik een mailtje van haar met de uitnodiging om eens langs te komen voor het zwangerschapsarrangement. En dus regel ik oppas voor Madame en besluit om nog een laatste keer voor de bevalling (met 38 weken zwangerschap) te genieten van rust en heerlijke behandelingen.

De Kroesweffer

De Kroesweffer
Voormalig boerderij De Kroesweffer is het ouderlijk huis van Mieke en is compleet verbouwd tot een prachtige  wellnessboerderij. Hier kun je terecht voor heerlijke behandelingen en arrangementen. Ik vond het enorm fijn dat het hier zo kleinschalig en persoonlijk is. Mieke is echt een mensen-mens en ontzettend lief en begripvol. Ze is heel persoonlijk en denkt met je mee. Tijdens mijn arrangement zag ik heel af en toe dat er ook nog andere mensen aanwezig waren. Maar het is allemaal zo gepland, dat je elkaar niet/nauwelijks ziet. Wat fijn!

Het zwangerschapsarrangement
Mieke vertelde mij dat ze het zwangerschapsarrangement heeft ontwikkeld op het moment dat ze zelf zwanger was. Ze miste het om, juist tijdens de zware laatste loodjes, eens goed in de watten gelegd te worden. Lekker liggen voor een massage is vaak lastig, terwijl je lichaam het eigenlijk zo verdient! Ik geef haar groot gelijk en ben blij dat ze dit arrangement heeft ontwikkeld. 😉 Voor mij voelde het echt als een cadeautje, wat heb ik genoten!

De Kroesweffer

Het arrangement begon op de veranda met een kop cappuccino en heerlijke cake en vervolgens met een uitgebreide massage. Hiervoor moest ik (gewoon op m’n rug) op een waterkussen gaan liggen. Door dit kussen kon ze gewoon nog lekker mijn rug masseren (wat was dat nodig!), maar ook mijn armen, benen en voeten kreeg een massage.

De Kroesweffer

Na deze massage kreeg ik een kop thee, een tijdschrift en zat ik heerlijk met m’n voeten in een voetenbad. Vervolgend werd ik opgehaald voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Mijn gezicht werd gereinigd met een peeling, mijn wenkbrauwen werden geverfd en bijgewerkt en er werden een paar onzuiverheden weggehaald. Vervolgens kreeg ik een uitgebreide massage in mijn gezicht en nek. De gezichtsbehandeling werd afgesloten met een modderpakking en mijn gezicht is nu ontzettend zacht.

De Kroesweffer

Vervolgens stond er een lekkere fruitsmoothie klaar voor mij en plofte ik weer lekker op de veranda. Mijn nagels werden nog gelakt en het arrangement werd afgesloten met een heerlijk pizzabroodje. Ik ben hier ruim 3 uur geweest en kon even helemaal tot rust komen. Wat ontzettend lekker om zo te genieten tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap!

De Kroesweffer

De Kroesweffer

Praktische informatie
Je vindt De Kroesweffer aan de Denekamperweg 114 in Vasse (Twente). Van maandag t/m zaterdag kun je hier terecht van 09.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag zelfs tot 22.00 uur. Wil je op zondag komen? Ook geen probleem, maar dit kan alleen met groepsarrangementen vanaf 4 personen. Goed om te weten: zij werken hier alleen op afspraak. Meer informatie over de behandelingen en arrangementen van De Kroesweffer kun je vinden op de website.

 

No Comments
Leave a Reply