Dagje uit Nederland

Bloemen plukken in Twente

  • By
  • 21 juli 2015
  • Sticky

Dichtbij het kleine dorpje Fleringen in Twente vind je het Groot Twentsch Maisdoolhof. Dit is een unieke vorm van vermaak (voor jong en oud) in de regio Twente. Het doolhof is opgezet van een groot maisveld en in het midden bevind zich een leuke uitkijktoren. Sinds 2014 vind je naast dit originele doolhof, midden tussen alle weilanden, ook een leuke bloemenpluktuin. Dit is een leuke plek om bloemen te plukken in Twente!

bloemenpluktuin

De bloemenpluktuin is maar liefst drieduizend vierkante meter groot en je vindt hier meer dan 100 verschillende bloemen in alle kleuren van de regenboog! Samen met mijn moeder besloten we om hier naar toe te rijden en zelf een groot bos bloemen te plukken (Je moet toch iets doen tijdens je zwangerschapsverlof ;-).. ).

Bloemen plukken in Twente

Voor maar € 3,50 kun je zelf een bos bloemen plukken, zo groot je maar wilt! Het is maar goed dat ik niet zoveel vazen in huis heb, anders stond ik daar zo’n beetje de hele middag denk ik… Hoewel de bloemenpluktuin midden in de weilanden ligt, kun je hier ook makkelijk komen met een rolstoel of kinderwagen. Ideaal, zo kon Fenne ook gezellig mee, hihi!

Bloemen plukken in Twente

Bloemen plukken in Twente

De bloemenpluktuin en het maisdoolhof vind je aan de Oldenzaalseweg in Fleringen. Zowel de bloemenpluktuin als het maisdoolhof zijn alleen in de zomer geopend.

No Comments
Leave a Reply