UKKIEGENIET.NL – NIEUW BLOG

Groot nieuws! Gisteravond is er een nieuw (extra) blog van mij online gegaan: Ukkiegeniet.nl! Ik blog nu al ruim twee jaar met heel veel plezier op Maudgeniet.nl. Maudgeniet.nl is een blog met allerlei onderwerpen waar ik van geniet. Vooral het onderwerp reizen komt hier heel veel voorbij.

Sinds ik mama ben geworden, merk ik dat ik ook graag wil schrijven over onderwerpen die te maken hebben met onze kleine Madame. Ik vind het bijvoorbeeld heel belangrijk dat zij gezond eet, maar ik kan me heel goed voorstellen dat niet iedereen zit te wachten op dat soort artikelen. En dus besloot ik om een extra blog te beginnen: Ukkiegeniet.nl!

Ukkiegeniet.nl

Over Ukkiegeniet.nl
Ukkiegeniet.nl is een blog voor alle mini-levensgenieters onder ons. Hier vind je met name artikelen over reizen met (kleine) kinderen, lekker en gezond eten voor deze ukkies (inclusief hotspots) én tips over het allerleukste speelgoed. Maar ook deel ik hier tips voor gezellige dagjes uit.

Ik vind het heel belangrijk dat vooral het genieten voorop staat. Artikelen over ontwikkeling (ze kan lopen!) zul je hier niet of nauwelijks vinden.

En Maudgeniet.nl dan?
Maudgeniet.nl blijft gewoon zoals jullie het gewend zijn! Ik blijf hier nog steeds schrijven over reizen – met én zonder kinderen. Maar ook over lekker (uit) eten, sauna & wellness, de leukste hotspots en allerlei andere onderwerpen waar ik van geniet!

Benieuwd geworden?
Dat snap ik! Ik zou het ook super leuk vinden als:

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

16 thoughts on “UKKIEGENIET.NL – NIEUW BLOG

  1. Wat leuk Maud! Maar waar haal je de tijd vandaan om nog een blog bij te houden. Wat knap zeg! Ik vind het soms al lastig om genoeg tijd te vinden voor 1 blog… 🙂 Veel plezier en succes met Ukkiegeniet!

  2. Leuk, succes! Toen mijn kinderen nog kleiner waren had ik ook erg de behoefte daarover te schrijven. Ik doe het nu weliswaar nog steeds, maar wel minder en anders. Ook al zijn ze pas 7 en 9, ze zeggen het nu soms gewoon als iets niet online mag. Dus ik vraag nu bijna alles. Soms wel jammer, juist als ze iets heel grappigs hebben gezegd. 😉
    Leuk dat je de focus op het genieten legt. Succes!

    1. Grappig is dat he? Ik heb totaal geen behoefte om de hele ontwikkeling te delen, maar bepaalde onderwerpen vind ik wel leuk! Onze Madame is nog maar 1,5 jaar en kan er gelukkig nog lekker niks over zeggen, haha.

  3. Wat leuk dat je het hebt opgesplitst, maar wat een werk zal dat ook geweest zijn zeg, nóg een nieuwe website erbij! Ik vind het knap, alvast veel succes met Ukkiegeniet (leuke naam trouwens!) en ik blijf je lekker volgen 🙂

  4. Gefeliciteerd met je nieuwe blog en heel veel succes! Ik zit er zo nu en dan ook over te denken om een 2e blog erbij te gaan doen die niet over wandelen gaat, maar het gebrek aan tijd gooit roet in het eten. Super dat jij hier wel tijd voor weet te maken naast al je andere bezigheden. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *